Workshop Nina Ananiashvili

0
825

Workshop Nina Ananiashvili

Un veritabil cadou  de Crăciun pentru copilul tău care iubeşte baletul!

21 Decembrie 2015

 

 

 

 

Print

PrintLa Sylphide Ballet School organizează în data de 21 decembrie a.c., la Sala Studio a Operei Naţionale Bucureşti, workshopul de balet ce o are ca invitată pe celebra stea a baletului, doamna Nina Ananiashvili, una dintre primele 12 balerine ale lumii din toate timpurile.


Nina Ananiashvili  este absolventă a Institutului Coregrafic de Stat din Georgia şi a Institutului Coregrafic din Moscova, fostă prim-balerină a Teatrului Bolshoi şi a companiilor American Ballet Theatre şi Houston Ballet, câştigătoare a medaliei de aur la concursul de la Varna şi a Marelui Premiu la concursul de la Moscova, actual profesor şi coregraf invitat în toată lumea.

A dansat în roluri solistice pe toate marile scene ale lumii precum Tbilisi Ballet, New York City Ballet, Royal Danish Ballet, American Ballet Theatre, Royal Opera House,  Houston Ballet, etc, iar din anul 2004 este director artistic al Baletului de Stat din Georgia.

flyer Craciun-01Eveniment  organizat de La Sylphide Ballet School cu sprijinul Operei Naţionale Bucureşti şi a directorului artistic al Companiei de Balet a Operei Nationale Bucuresti, domnul  Johan Kobborg
Informaţii suplimentare pot fi obţinute la tel 0744-580880  sau pe adresa de e-mail: lorelei.bari@baletcopii.com

 BaletRomania – publicat in 14 nov. 2015, 10:50 AM