Sena Studio Balet – Orice fetiţă este o balerină!

0
1569

Lăsaţi-vă copilul să danseze!

Lăsaţi-l să descopere “povestea dansului”, expresivitate, pasiune şi disciplină, bucurie, delicateţe, personalitate, graţie, imaginaţie şi bună dispoziţie!

SENA STUDIO OFERA O GAMA VARIATA DE CURSURI:

1. Cursuri de balet  pentru copii (4 – 12 ani)

In prima faza, cursantii vor invata sa-si coordoneze miscarile si sa-si imbunatateasca flexibilitatea, se va dezvolta latura artistica, vor avea o tinuta corecta si armonioasa alaturi de dobandirea notiunilor de muzicalitate si ritm.

Sedinta – 50 de min (prima sedinta este gratuita!)
Pret:  8 sedinte / luna / 200 lei 

 

2. Cursuri de Balet pentru Adulţi

Cursul de balet pentru adulţi este un mod excelent de a te relaxa dupa o zi lungă la birou. Iţi vei tonifia musculatura, vei dobândi o linie expresiva a corpului, elasticitate, iţi vei imbunatăţi mobilitatea şi echilibrul, vei scăpa de durerile de spate, vei dobandi mai multa graţie, un tonus bun, o minte şi un corp sănatos în… paşi de balet!

Preţ : 8 sedinţe / lună / 200 lei (vârste 18-55 ani)


3. Cursuri de Balet pentru Avansati

Acest curs se desfasoara de doua ori pe saptamana Lunea si Vinerea de la 18.30    (sedinta 75 de minute), se lucreaza intens, se pune accent pe expresivitate, munca, talent si disciplina cat si o metoda diferita de predare. In cadrul sedintei se studiaza baletul clasic, istoria baletului prin imagini / texte si repertoriu ( variatii de ansamblu din diferite balete). Intentia formarii acestei grupe este pregatirea si indrumarea copiilor spre o cariera profesionala in cadrul Liceului de Coregrafie “Floria Capsali” Bucuresti , unde se intra prin examen din cls a V- a.

Pret : 8 sedinte /luna/ 220 lei/ 75 de minute şedinţa

4. Ballet & Pilates Workout pentru Adulţi

Scopul acestui curs este de a oferi mămicilor şi adulţilor o formă diferită de mişcare, întreţinerea unei stări generale bune, cu rezultate în conturarea unui corp sănatos şi tonifiat. Acest curs, urmăreşte în primul rând dezvoltarea calitaţilor motrice, a forţei musculare şi a flexibilităţii, prin exerciţii de tip pilates, combinate cu tehnica şi delicateţea baletului clasic din care veţi dobândi graţie, mai multă mobilitate, muşchi tonifiaţi, cât şi o linie expresivă a corpului.

 Preţ: 8 sedinţe / lună / 200 lei

5. Florr Barre și Studiu Poante

Acest curs urmăreşte atât aspectele mecanice cât şi artistice ale studiului in poante. Este recomandat copiilor (minim 10 ani) şi adulţilor care au deja o bază formată in baletul clasic, un minim de 2 ani de studii, cu o frecvenţă de 2/3 ori pe săptamână. Program Miercuri 15.00 – 16.30

Preţ: 4 sedinţe/ lună/ 150 lei

6. Curs de Balet Copii – o şedinţă pe săptămână

Acest curs este dedicat celor ce nu pot ajunge de două ori pe săptămână. Şedinţa se desfăşoară în fiecare zi de Miercuri, de la ora 17.30.

Preţ: 4 sedinţe/ lună/ 120 lei

7. Valsul Mirilor  

Realizarea de coregrafii pentru momente speciale din viata dumneavoastră! Cum nunta este un moment unic in viata dvs, plin de magie, emotii si bucurie, dansul vostru ca miri trebuie sa fie unul special. Aveti posibilitatea sa va alegeti dintr-o gama variata de stiluri, puteti opta pentru un moment de vals sau un colaj de melodii compus din: vals +tango; vals + salsa; vals + rock’n roll; sau orice alte “nebunii “ care vă trec prin cap!  Sedinţa – 75 de min.

Pret:
– 5 sedinte / 500 lei
– 10 sedinte/ 900 lei
– şedinţă suplimentară 120 lei

 

Locaţie: zona Timpuri Noi, Str. Logofăt Tăutu, nr. 68, et. 3 (fosta fabrică „Crinul”)

Tel: 0722.238.203   

Email: sena_studio@yahoo.com
Web: http://senastudio.wordpress.com/
Facebook: https://ro-ro.facebook.com/SenaStudioBalet/

ultima actualizare, 19/03/2019