Scoala de vara Balet Bucuresti

0
889

MIŞCAREA PENTRU BALET ŞI ARTELE SPECTACOLULUI ACUM ÎN ROMÂNIA!

În 8 martie, la 5:30 PM, membrii fondatori ai Mişcării pentru Balet şi Artele Spectacolului, Mirela Olărescu, Bogdan Nicula, Alexandru Marinescu şi Sena Vlădoiu au lansat Asociaţia MBAS şi îşi propun din start să fie o prezenţă permanentă şi vizibilă în lumea baletului din România.

Primul lor proiect, intitulat „Şcoala de vară Balet Bucureşti”, a fost lansat în mediul online şi este bine primit de publicul avizat dar şi de cei care au preocupări în lumea baletului şi dansului contemporan. Înscrierile sunt deschise în perioada 10 martie – 25 aprilie 2014.

Timp de 3 săptămâni, în perioada 7 – 29 iulie, de luni până vineri dar şi sâmbăta, ai parte de un curs intensiv cu cei mai buni profesori, în condiţii excelente şi cu posibilitatea de a participa la un spectacol unic gândit de coregraful Bogdan Nicula. Experienţa ce-o vei trăi aici te va determina cu siguranţă să transmiţi mai departe şi celorlalţi îndemnul nostru: „Şi în România se poate!”. 

Data şi locul în care se va desfăşura spectacolul vor fi anunţate printr-un comunicat de presă. 

Cei care nu se pot prezenta la preselecţia din data de 3 mai a.c., pot trimite un film, conform cerinţelor din regulament, până cel târziu la data de 3 mai 2014, cu condiţia transmiterii în perioada de înscrieri a formularului de înscriere, a pozei portret şi a dovezii achitării taxei de înscriere.

Candidaţii care trec de etapa de preselecţie, vor plăti taxa de curs în perioada 5 mai – 2 iunie 2014.

Veniţi alături de noi şi participaţi la prima şcoală de vară profesionistă din România! Participă, alături de noi, la scrierea unei poveşti despre România şi despre talentele României!

Informaţii complete şi permanent actualizate despre proiectul şcolii de vară din perioada 7 – 29 Iulie 2014 găsiţi aici:

SCOALA DE VARA BALET BUCURESTI

 

 

Email: infoambas@gmail.com

Tel: 0770907213