Fii prietenul nostru!

0
2812

Prin parteneri noi intelegem prieteni si colaboratori ai Balet Romania. Impreuna avem de castigat! Incepând cu anul 2019, baletromania.ro are o interfata moderna si este practic primul site din Romania in cautarile google avand ca tematica baletul – şcoli de balet, cursuri de balet pentru copii, competitii importante de balet sau informaţii/ştiri din lumea baletului. Este suportul cel mai bun pentru promovarea valorilor.

Cu multă muncă, dedicaţie, implicare şi pasiune acum, în 2019, BaletRomania este locul în care este necesar să exişti pentru a fi cunoscut şi a transmite mesajul tău „clasic sau contemporan”.

Incepând cu 1 Iunie 2014 orice cerinţă privind articolele publicate în site-ul baletromania.ro presupune o colaborare cu şcolile de balet sau competițiile de gen, un parteneriat în interesul copiilor talentaţi, baletului clasic şi culturii coregrafice din România, dar şi, evident, pentru mentenanţa şi dezvoltarea website-ului baletromania.ro

Cea mai mare bucurie este legată de reuşita evidentă privind promovarea unor copii de elită în baletromania.ro, demers pe care am de gând să-l continui fără niciun fel de obligaţie din partea acestor copii sau din partea părinţilor acestora. Singura „obligaţie” este legată de respect, comunicare şi prietenie.

Pentru orice material postat pe site aveti în continuare posibilitatea de a ne oferi un feedback sau de a ne contacta si de a va manifesta orice opozitie, observatie, critica sau lauda, iar fiecare mesaj al dumneavoastra va fi citit cu atentie si va primi un raspuns corespunzator.

Viziunea BaletRomania este legata de promovarea unui interes general şi, de aceea, dincolo de interesele fiecăruia trebuie să demonstraţi şi sa demonstrăm împreună că avem voinţa şi bunăvoinţa de a oferi prin implicare şi colaborare, comunicare şi cooperare un altfel de viitor copiilor noştri, un viitor bazat si pe promovarea si valorificarea resurselor celor mai bune scoli de balet sau competitii de balet.

Vă asigur că, astfel, vom avea toţi de câştigat! 

Multumesc prietenilor baletromania.ro, Parteneri principali!
Ii puteti vedea aici: 

Scoli sau institutii in ale caror site-uri se afla bannerul BaletRomania sau care au colaborat cu BaletRomania: