Olimpia Ballet Studio

0
2319


Olimpia Ballet Studio
– infiintat in septembrie 2016 de profesorul coregraf Olimpia Cristina Cheţa, pe baza unei experiente vaste in domeniul baletului, atat ca prim solista la Teatrul „Oleg Danovsky” Constanta vreme de mai bine de 9 ani, cat si in calitate de coregraf in teatre de balet din Irlanda sau EAU, studioul isi propune formarea balerinilor de maine incurajand micutele balerine sa urmeze o cariera in arta baletului clasic.

news paper 23dancing international 1st place, romania 20010001

Remarcabil este faptul ca, dupa terminarea Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” Bucuresti, Olimpia Cheta a obtinut, in anul scolar 1995-1996, o bursa la celebra Academie de Balet Bolshoi din Moscova, un motiv in plus pentru aprecierea profesionalismului Olimpiei.


Talent, daruire, gratie, atentie si multa munca reprezinta incununarea unor calitati dar si suportul motivational pentru un viitor mai frumos pentru copiii, incepand cu 3 ani, pe care Olimpia ii pregateste cu mult drag si cu tact pedagogic.

olimpia ballet 1

Copiii pregatiti de Olimpia Cheta au de asemenea sansa de a participa la festivaluri sau competitii in care, pe baza performantelor, pot obtine premii sau burse.

Informatii despre Olimpia Ballet Studio puteti obtine apeland 0733796787 sau scriind pe adresa de posta electronica olimpiaballet@yahoo.com