Nu rata concursul Dance World Cup Romania!

0
815

Dance World Cup Romania nu are caracterul unei competitii comerciale in care scopul principal al organizatorilor este profitul. Puteti observa foarte limpede acest lucru prin comparatia cu alte concursuri unde conteaza:

-numarul cat mai mare de participanti;

-taxe greu de suportat pentru dansatori sau grupuri;

-taxe de inscriere;

-taxe de membru; 

-taxe de intrare, taxe si iar taxe……

Anul trecut am fost un oarecare spectator si am analizat cu atentie avantajele sau dezavantajele fiecarei competitii dar si „spiritul” fiecareia. Am simtit ca bucuria copiilor nostri este conditionata uneori de suportarea unor taxe pentru multi dintre noi imposibil de achitat. Tocmai de aceea, aproape fiecare copil de varf din baletul romanesc apeleaza cu disperare uneori la sprijinul unor fundatii, organizatii sau al unor persoane cu un statut social recunoscut care au posibilitatea sa sprijine acesti copii. 

Pe langa taxele neimpovaratoare, DWC Romania are si avantajul ca are in spate oameni care fac aceasta munca cu sufletul, care dedica zeci si sute de ore pregatirii spectacolului, pentru ca pana la urma este un spectacol, pentru ca are oameni in juriu care fac parte din acest fenomen si a caror statura profesionala nu poate fi contestata de nimeni decat daca, poate, are razboaie personale de purtat. 

Am mai remarcat deplina corectitudine si transparenta in aprecierea executiilor, aici notarea este clara, rezultatele se afla oficial, pe categorii, in timpul competitiei, conditiile de admisibilitate la Cupa Mondiala fiind de asemenea limpezi. Notarea este pentru dansatori, nu pentru profesori. Nu e nevoie de diligente suplimentare pentru a afla cum a fost apreciata executia ta. Mai mult decat atat, am simtit ca ma aflu, in primul rand, la un concurs de balet clasic desi in competitie sunt acceptate si alte stiluri de dans.

Eu anul acesta voi fi acolo, desi baiatul meu (pe care multi dintre voi il cunoasteti) nu va participa la acest concurs din motive obiective si care tin de regulile competitiei, insa mi-e dor de atmosfera concursului, de agitatia din culise, de emotiile si bucuria concurentilor, de zambete, de posibilitatea de a cunoaste oameni extraordinari! Fiti si voi prezenti! Pe 9 Martie vom participa la un spectacol,  iar copiii vor fi toti castigatori pentru ca vor scrie in continuare istoria Dance World Cup!

Alexandru Marinescu, 24.01.2013

 

SUCCES SI… DA, ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR „STRAINE”!

Filosofia Asociatiei Moments of Dance, organizatorului Dance World Cup Romania

 

Asociația Cupei Mondiale de Dans care organizează Cupa Mondială de Dans este o asociație non profit și lucrează în beneficiul copiilor dansatori. 
Scopul nostru este de a promova dansul artistic în lumea întreagă și de a  susține copiii și adolescenții dansatori.  

Anumiți organizatori de competiții  au ca scop principal acela de a câştiga cât mai mulți bani folosind dansatorii pentru a face profit.

Orice tânăr dansator care s-a calificat printr-o competiție națională poate participa la Cupa Mondială de Dans. Nu este necesară nicio taxă de membru nici pentru elevi nici pentru profesorii lor nici pentru Cupa Mondială de Dans nici pentru competițiile naționale.  

În anumite organizații și competiții, școlile trebuie să plătescă taxe de membru anuale mari chiar dacă își înscriu elevii sau nu. În plus ei trebuie să plăteasca taxe de înscriere la competiții. 

FORMULAR INSCRIERE

 

 

 

Data limita pentru inscrieri: 5 februarie 2013

Contact:  contact@romaniadance.com