Video ballet – o noua categorie in siteul BaletRomania

0
427

Despre video ballet si intampinarea Noului An

Incepand cu data de 15 – 30 ianuarie 2013, in siteul BaletRomania veti gasi content referitor la repertorii si variatii clasice in balet precum si video avand ca tema reprezentatii din concursuri sau auditii de balet si showbiz. Intrucat imi propun ca fiecare articol sa aiba o poveste sau o prezentare, orice recomandare sau sprijin din partea dumneavoastra ar fi extraordinar. Asa ca daca detineti in „biblioteca” dumneavoastra balete din surse gratuite, in principal online, precum si variatii prezentate in cadrul unor concursuri nationale si internationale ma puteti contacta. 

In 16 ianuarie 2013, la implinirea unui an de Balet Romania in mediul online, voi prezenta un raport complet referitor la implicarea scolilor de balet din Romania, informatii extrem de interesante referitoare la vizibilitatea scolilor si institutiilor de balet si a copiilor de elita precum si o analiza statistica si SWOT a conceptului/siteului.

Veti afla date si informatii concrete si transparente  referitoare la contributia mea si a unora dintre dumneavoastra. Mai multe… la timpul potrivit!

Deviza mea: Comunicare, Cooperare, Colaborare!

12.12.2012

A beautiful choice
Un concept – Alexandru Marinescu
Telefon: 0771791477