Victoria Dance Studio – balet copii si adulti

0
914

Dansul a apărut încă de la începutul omenirii, iar în zilele noastre acesta a devenit tot mai căutat de către părinții care doresc ca cei mici să aibă mai multă energie, să fie mai creativi, să deprindă o postura elegantă și siguranță în propriile acțiuni.

Baletul este mai mult decât un simplu dans sau o formă de mișcare fizică. Atrage toate beneficiile pe care un sport le are asupra organismului dar în plus dezvoltăm grația și eleganța ținutei. Contribuie din plin la dezvoltarea musculaturii mâinilor, picioarelor, trunchiului și flexibilității, dar și la îmbunătățirea posturei și ținutei corporale. De asemenea, contribuie și la coordonarea mișcărilor. Baletul nu este doar un simplu dans care ajută la menținerea în formă și creșterea sănătoasă a copilului. S-a demonstrat că lecțiile de balet ajută copiii să se relaxeze și să combată astfel stresul sau anxietatea, atât de prezente astăzi în viața celor mici. Are și meritul de a ajuta copiii să dezvolte o imagine de sine pozitivă, în special în ceea ce privește aspectul corporal. Copiii își dezvoltă încrederea și stima de sine: fiecare mișcare sau tehnică deprinsă, participarea la spectacole le oferă un sentiment de autoimplinire. Poate fi considerat și o activitate socială prin natura sa și contribuie la dezvoltarea aptitudinilor sociale ale copilului.

Cursurile au loc în grup unde copiii ajung să se cunoască între ei și să lege prietenii. În plus, este una din activitățile care încurajează dezvoltarea spiritului de echipă, a cooperarii și favorizează comunicarea între copii.

Cursurile sunt adresate copiilor de la 2 ani până la 18 ani.

* Prima ședință este gratuită.

Contact: 

Adresa: Calea Victoriei nr. 206 şi Bd-ul Hristo Botev 1, et. 2, Bucuresti

Telefon: 0743 226 996

E-mail: contact@victoriadancestudio.ro