Urmareste cele mai importante stiri si pe Facebook

0
527

Tinand cont de importanta retelelor de socializare precum si de modul facil de comunicare, apreciem ca o cale directa, de impact si rapida la cele mai importante informatii o constituie Facebook-ul. De asemenea, orice informatie legata de lumea baletului si a muzicii clasice o puteti posta direct pe wall-ul BaletRomania. „Filtrarea” stirilor postate va fi realizata de administratorul BaletRomania pentru a ne asigura ca numai cele mai bune si utile stiri ori informatii vor fi vizibile publicului.

Fiti in continuarea aproape de BaletRomania si furnizati-ne cele mai noi informatii despre copiii talentati, despre evenimente, festivaluri si concursuri de balet!

De asemenea, ramane deschisa oferta noastra de a posta anunturi legate de balet. Nu trebuie decat sa ne furnizati adresa dumneavoastra de email si veti primi o invitatie de a scrie articole in blogul Balet Romania. Este foarte simplu, veti avea o interfata prietenoasa, singura conditie fiind aceea de a avea minime cunostinte de editare in Word.

Pentru detalii accesati:

http://baletromania.blogspot.ro/2012/03/creeaza-stirea-saptamanii.html

Alexandru Marinescu, 17 oct. 2012