Todes Ballet la Bucuresti

0
367

Todes Ballet, poate cel mai bun colectiv coregrafic de dans contemporan din lume, va sustine un spectacol la Sala Palatului in 6 aprilie 2012.

Trupa de dans contemporan Todes Ballet, a cărei coregrafă este celebra Alla Duhova, este renumită la nivel internaţional pentru colaborările cu artişti de renume precum Michael Jackson, Ricky Martin, Boyz II Men sau Mariah Carey.

În cei 25 de ani de carieră, trupa Todes Ballet a susţinut spectacole cu casa închisă pe cele mai importante scene din întreaga lume, în ţări precum Rusia, America, Israel sau Coreea de Sud iar biletele se pun in vanzare intotdeauna cu cel putin doua luni inainte.

Evident nu este cea mai buna propunere pentru iubitorii dansului clasic insa este evident ca performantele acestor dansatori au in spate ani de munca in care multi dintre ei au deprins mai intai miscarile specifice baletului clasic. Baletul tinde sa devina „modern” si observam din ce in ce mai mult ca asa-zisa cerere a publicului pentru spectacular este sustinuta de un management corespunzator. Raman la convingerea ca dezvoltarea baletului clasic in Romania nu e posibila decat printr-un management performant si prin propunerea unor spectacole care sa speculeze la maxim experientele trecute dar si istoria bogata a baletului. Viitorul este fara indoiala acela al dezvoltarii unor proiecte si parteneriate in sistem privat caci sistemul de stat sustine cu greu infrastructura institutionala existenta si nici nu are resursele necesare de management si  PR pentru a face din spectacolul de balet un eveniment. Exista aici si exceptii, vezi spre exemplu Teatrul de Balet din Sibiu care se evidentiaza printr-o altfel de politica, avand o abordare mai moderna a fenomenului fara insa a renunta la valorile clasicismului.

Va prezentam mai jos si preturile biletelor. Dupa cum observati, pretul este in conformitate cu anvergura spectacolului si cu posibilitatile catorva dintre noi 🙂

Preţurile biletelor pentru evenimentul Todes Ballet de la Sala Palatului din Bucureşti:
Categoria 1 – 300 lei
Categoria 2 – 250 lei
Categoria 3 – 200 lei
Categoria 4 – 150 lei
Categoria 5 – 100 lei
Categoria 6 – 50 lei

Tichetele se pot achiziţiona de la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro.

Balet Romania