Studiourile de balet ale Fundatiei Culturale Simona Noja

0
942

Sub deviza “Inițiere si perfecționare în arta baletului” , studiourile de balet ale Fundației culturale „Simona Noja” oferă studii de dans clasic de tip profesionist tuturor celor interesați, indiferent de vârsta sau de nivelul de cunoștințe în domeniul dansului clasic.

Conceptul administrativ al Studiourilor, o noutate absoluta pentru Romania, prevede ca tot câștigul provenit din cursurile de dans să fie folosit pentru susținerea financiară a companiei „Balet Transilvania”, companie a tinerilor dansatori clujeni, a carui director artistic este Vasile Solomon, unul dintre cei mai reprezentativi pedagogi si maeștri de balet din istoria baletului românesc.
studiourile-de-balet Simona Noja simona noja reprezentativOrele de studii sunt structurate pe grupe, în funcție de cei care doresc să facă din dansul clasic o profesie sau doar un hobby.

Profesorii Studiourilor de balet sunt aleși dintre acei balerini cu rezultate de excepție care transmit cu generozitate experiența lor bogată tinerei generații.

Detalii despre cursurile de balet clasic si despre tematica abordata gasiti aici:
https://ro-ro.facebook.com/Studiouriledebalet.SimonaNoja/