Stop&Dance Studio – cursuri de balet clasic

0
650

Nimeni nu se asteapta ca cei mici sa danseze in adevaratul sens al cuvantului, precum marii artisti, incepand de la 4 sau de la 5 ani. Mai intai este nevoie sa invete sa-si cunoasca propriul corp, sa inteleaga cum sa se miste, raportandu-se la ceilalti micuti din aceeasi grupa de varsta, dar si la spatiul ce-i inconjoara.

Pe toata perioada de initiere de la cursurile de balet copii, instructorii scolii noastre de dans se orienteaza in special inspre educarea micilor elevi. Prinsi in diverse jocuri si exercitii, acestia executa intens tot felul de miscari de streching la sol, ce le permite sa-si simta propriul corp. Sau in picioare, miscandu-si o anumita parte a corpului, vor reusi sa descopere pozitiile bratelor, ale umerilor, dar si tot ce pot face de exemplu in timpul rotirilor, aplecarilor, ridicarilor, etc.

Pe parcursul acelorasi cursuri de balet clasic, acompaniati la pian, copiii se vor obisnui si cu primele ritmuri ale muzicii clasice, simple si usor de retinut. Pentru dezvoltarea urechii muzicale, vor invata cum sa tina ritmul, punand accent pe timpii muzicali mai pronuntati, cu batai din palme si din picioare. Dezvoltarea simtului artistic este facilitata de exercitiile de interpretare a diferitelor stari de spirit (tristete, bucurie, suparare, fericire, uimire, mahnire, etc.) sugerate de acordurile pieselor clasice.

Program balet B-dul Ion Mihalache, nr. 126, Sector 1

Cursuri de balet

Abonament lunar : 2 sedinte/saptamana (8 sedinta/luna) – ? LEI
4-7 ani Luni si Miercuri 19:00 – 20:00
4-7 ani Sambata si Duminica 13:30 – 14:30

 

Program balet Str Vaporul lui Assan,Nr. 3, Bucuresti, Sector 2

Cursuri de balet

Abonament lunar : 2 sedinte/saptamana (8 sedinta/luna) – ? LEI
4-7 ani Marti si Joi 18:00 – 19:00
4-7 ani Sambata si Duminica 11:00 – 12:00

 

Alte adrese: Calea Vitan, Nr. 112, Bucuresti, Sector 3; Dealul Țugulea, Nr 3B, Etaj 1, Sector 6, Bucuresti  şi Str. Rezervelor Nr. 72, Bucuresti, Sector 6.

Contact şi detalii:
E-mail: info@stop-and-dance.ro
Persoana contact: Virgil 0731.326.739