Spirit of Art Studio

0
1850

Pasiune

SUNTEM AICI PENTRU TINE SI

PUNEM SUFLET IN CEEA CE FACEM!

Respect

PENTRU CEEA CE ITI PLACE,

PENTRU TINE CA PERSOANA!

Excelenţă

                                                                          CEEA CE FACEM TREBUIE SA RASPUNDA ASTEPTARILOR TALE.

 

Cursuri balet Spirit of Art Studio

Carmen Buterez Spirit of Art StudioLectiile de balet sunt sustinute de Carmen Buterez, profesoara cu o experienta de peste 8 ani in predarea baletului atat copiilor cat si adultilor. In cariera sa de balerina la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” a dansat in peste 45 de spectacole puse in scena si a obtinut numeroase premii impreuna cu copiii cu care a lucrat. Este o persoana cu umor, rabdatoare, care reuseste sa isi stimuleze cursantii prin umor, implicare si munca asidua.

Grupa de vârstă 3-6 ani

Copilul tau se va obisnui sa se concentreze pe perioade din ce in ce mai lungi, dezvoltandu-si capaciatea de a memora. La varsta aceasta copilul tau va invata miscarile ce stau la baza baletului intr-o maniera relaxata care imbina joaca si imitatia pe acordurile muzicii. Copiii vor exersa miscarile in grup dar si individual. Exercitiile se desfasoara atat la sol (folosindu-se saltelute) dar si in picioare, invatand sa adopte o postura corecta a corpului.

Grupa de vârstă 6-9 ani

Incepand cu varsta de 6 ani putem vorbi despre dezvoltarea autodisciplinei si a atasamentului fata de miscare, coordonare si balet. Pe masura ce copilul tau va deveni constient de imbunatatirile calitatilor si performantei sale, i se va dezvolta respectul si increderea fata de sine insusi de la o varsta foarte frageda. Totodata, prin exercitiu va invata sa se simta confortabil pe scena, atunci cand va dansa in fata colegilor si publicului. Indiferent daca iti doresti o cariera de succes ca balerin(a) pentru copilasul tau sau pur si simplu o metoda de relaxare activa, baletul si dansul in general, reprezinta o alegere excelenta.

Grupa de vârstă > 9 ani

La aceasta varsta, copiii devin mai independenti si capabili de a constientiza preferintele in materie de activitati extrascolare. Deoarece majoritatea copiilor are tendinta de a prefera activitati statice, sedentare, este recomandabil ca parintii sa-si indrume copiii catre cel putin o activitate care sa le solicite corpul. Baletul ajuta nu doar la dezvoltarea armonioasa a corpului, ci si la imbunatatirea memoriei si a gandirii logice.

Cursuri de balet pentru adulţi

Baletul este o alegere excelenta daca vrei sa slabesti sau sa iti imbunatatesti tonusul fizic si mental. Vei vedea rezultate spectaculoase daca esti perseverent(a) si mentii o dieta echilibrata. Baletul lucreaza majoritatea grupelor de muschi, insa cu precadere muschii lungi, si corecteaza postura incorecta a coloanei vertebrale. Astfel, pe langa tonusul cardiac, vei vedea rezultate in pierderea greutatii, mentinerea si/sau cresterea flexibilitatii si mai ales, iti va da o stare de bine, deoarece baletul modeleaza atat corpul, cat si psihicul.

Contacteaza Spirit of Art Studio – balet pentru copii si adulti – pentru detalii privind aceste cursuri!

Nu ezita sa trimiti un mesaj, vei fi contactat in maxim 24 de ore!

gold school
Recomandata de BaletRomania

Str. Costache Marinescu, nr. 3, Sector 1, Bucharest, Romania
contact@spiritofartstudio.ro

Facebook Spirit of Art Studio

0731.423.333