Spargatorul de Nuci, balet la TNB

0
216

Luni, pe 30 ianuarie 2012, de la ora 19.30, la Teatrul National din Bucuresti are loc spectacolul Spargatorul de nuci, sustinut de faimosul ansamblu de balet clasic al Teatrului Municipal de Opera si Balet din Kiev.

Spectacolul ii va avea in distributie pe Tatiana Tsygankova, prim-solista a Teatrului Municipal de Opera si Balet din Kiev, Constantin Vinovoi, laureat al concursului international “S. Lifar”, dar si pe Nikita Suchorukov si Kateryna Markova.

Ansamblul de balet al Teatrului Municipal din Kiev a fost fondat in 1980 de celebrul coregraf din fosta URSS, Vahtang Vronskii, sub titlul Baletul Clasic din Kiev si de-a lungul anilor si-a propus pastrarea celor mai faimoase balete clasice si crearea unor noi productii.

Pret bilete: 60 – 250 lei.

Spectacolul Spargatorul de Nuci s-a ANULAT!

Sursa: bilete.ro

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa renunte la acestea si sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar – conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face la casieria sau sediul www.bilete.ro prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete in perioada 30 ian- 20 feb 2012!!

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la casieria sau sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier la sediul Bilete.ro (pana in maximum data de 20 feb 2011- data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro) contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.