Fii prietenul nostru!

Fii prietenul nostru!

Prin parteneri noi intelegem prieteni si colaboratori ai Balet Romania. Incepând cu 2012 si până spre mijlocul anului 2014 am reuşit, iată, într-un timp scurt, să aducem baletromania.ro între primele zece site-uri din România având ca tematică baletul, fie că e vorba de şcoli de balet, de cursuri de balet sau de informaţii/ştiri din lumea baletului.

Cu multă muncă, dedicaţie, implicare şi pasiune acum, în 2014, BaletRomania a devenit locul în care este necesar să exişti pentru a fi cunoscut şi a transmite mesajul tău „clasic sau contemporan”.

De aceea, începând cu 1 Iunie 2014 orice cerinţă privind articolele publicate în site-ul baletromania.ro va presupune o colaborare formală cu şcolile de balet, un parteneriat în interesul copiilor talentaţi, baletului clasic şi culturii coregrafice din România dar şi pentru mentenanţa şi dezvoltarea website-ului BaletRomania.ro

Cea mai mare bucurie este legată însă de reuşita evidentă privind promovarea unor copii de elită în baletromania.ro, demers pe care am de gând să-l continui fără niciun fel de obligaţie din partea acestor copii sau din partea părinţilor acestora. Singura „obligaţie” este legată de respect, comunicare şi prietenie.

Pentru orice material postat pe site aveti în continuare posibilitatea de a ne oferi un feedback sau de a ne contacta si de a va manifesta orice opozitie, observatie, critica sau lauda, iar fiecare mesaj al dumneavoastra va fi citit cu atentie si va primi un raspuns corespunzator.

Viziunea BaletRomania este legata de promovarea unui interes general şi, de aceea, dincolo de interesele persoanale ale fiecăruia trebuie să demonstraţi şi sa demonstrăm împreună că avem voinţa şi bunăvoinţa de a oferi prin implicare şi colaborare, comunicare şi cooperare un altfel de viitor copiilor noştri.

Vă asigur că, astfel, vom avea toţi de câştigat! 

Multumesc prietenilor BaletRomania.ro Acestia se afla in prima pagina, in sectiunea intitulata Parteneri principali! Ii puteti vedea aici: 

 

Scoli sau institutii in ale caror siteuri se afla bannerul BaletRomania sau care au colaborat cu BaletRomania: