Şcoala de balet Jaqueline

0
1004

Dragostea fata de arta si cultura, fata de frumos in general, este un sentiment pe cale de disparitie in valtoarea scapata de sub control a vietii noastre.

Copiii nostri au dreptul sa recastige nobletea acestui sentiment iar noi avem datoria sa-i calauzim, pentru a le impiedica un destin de roboti computerizati.

Scoala de balet Jaqueline este o alternativa la subcultura, noncultura si anticultura care ne agreseaza perfid copiii, si pe noi odata cu ei.

 

Pentru a intelege mai bine spiritul si mesajul scolii Jaqueline, va recomandam sa vizionati playlistul din dreapta paginii sau in canalul youtube Balet Romania:

http://www.youtube.com/watch?v=KxpO0iOixhw&list=PL1AF63FBDEC148A77&feature=plpp_play_all

DESPRE NOI

– Scoala si-a deschis portile, sub numele de Educa, in anul 1997

– Peste 100 de copii frecventeaza anual cursurile sectiei de balet

-Varstele aproximative pentru admiterea copiilor: 4 -12 ani

-Programul scolii este adaptat programului de invatamant sau de gradinita al copiilor

– Scoala noastra pregateste copiii atat pentru viitoare cariere coregrafice, cat si pentru a avea o tinuta frumoasa si eleganta, dragoste pentru muzica si dans, intelegere si respect pentru arta si cultura in general.

 

 

 

 

 

 

De ce “Jaqueline” ?

•Pentru ca, fara falsa modestie si fara intentii subversive fata de “concurenta”, oferim copiilor o pregatire de o inalta tinuta profesionala, conforma cu toate rigorile baletului clasic. 

•Pentru ca maestra coregrafa, Jaqueline Bratu, este nu numai o specialista cu experienta bogata ci si un pedagog desavarsit. 

•Pentru ca elevii nostri sunt, in acelasi timp, copiii si prietenii nostri. 

•Pentru ca ii invatam balet clasic si, in aceeasi masura, le deschidem sufletul catre arta si cultura. 

•Pentru ca organizam periodic, pentru ei si impreuna cu ei seri de muzica, dans, literatura. 

•Pentru ca, in scoala noastra, fiecare copil are propria individualitate pe care o respectam si o armonizam cu a celorlalti. 

•Pentru ca relatia dintre noi si elevii nostri nu se rezuma la lectiile de balet- suntem alaturi de ei in clipe de bucurie, ca si in momente de cumpana are formarii si educatiei lor. 

•Pentru ca le suntem apropriati parintiilor si colaboram cu ei, afectiv si educativ. 

•Pentru ca incheiem fiecare an scolar cu cate un spectacol coregrafic pe scena Operei Nationale Bucuresti sau a unui alt teatru bucurestean, unde toti elevii nostri devin artisti adevarati. 

•Pentru ca scoala noastra a dat deja multe nume de prestigiu in baletul clasic romanesc si, speram, va da in continuare. 

 

Telefon: +4 0727 024 726

Adresa: Str. Polona, nr. 89, sector 1, București

E-mail: jaqueline_bratu@yahoo.com

https://www.facebook.com/ScoalaDeBaletEDUCA