Relaxare prin dans clasic la Attitude Ballet Studio

0
398

Attitude Ballet Studio ne invita sambata, 7 aprilie sa dansam, sa ne relaxam si sa ne bucuram intr-un mod aparte.
Atelierul este deschis tuturor celor ce au incercat, practicat sau doar sunt curiosi ce se intampla la orele de Balet pentru Adulti.
Se vor forma doua grupe: cea pentru incepatori, unde sunt asteptati cei ce vor sa descopere avantajele baletului clasic si beneficiile in urma unui astfel de curs, si bineinteles, grupa destinata celor ce au mai participat la cursuri de Balet pentru Adulti.
Programul si durata Atelierului vor fi identice pentru ambele grupe, vor diferentia dificultatea si complexitatea exercitiilor.
Atelierul se desfasoara pe parcursul a 3 ore, timp in care ne vom incalzi, vom face gimnastica si Pilates, vor urma exercitiile la bara, la centrul salii si vom incerca sarituri. Atelierul se va incheia cu exercitii de stretching si relaxare.
ATTITUDE BALLET STUDIO creaza un mediu primitor şi motivant unde vîrsta şi pregătirea fizică nu reprezintă un obstacol în a experimenta dansul clasic. Niciodată nu este prea târziu pentru a încerca ceva nou sau pentru a continua un vis din copilărie.

Atelierul are loc pe 7 aprilie, avand 2 serii, sambata de la orele 11.00 sau de la 16.00. In fiecare serie se vor forma cele doua grupe, cea de incepatori si cea de intermediari/ avansati. Locurile unei grupe sunt limitate intrucat fiecarui participant i se acorda o atentie deosebita. Pretul atelierului este de 50 Ron/persoana.

Participarea la Atelierul de Balet pentru Adulti se face doar pe baza de rezervare.
Informatii: contact@attitudeballet.ro si 0742219599.
www.attitudeballet.ro
Parteneri media:infodance.ro hipmag.ro artclue.ro amelie.ro baletromania.ro revistaatelierul.ro
Dimensione Danza, modernism.ro, veiozaarte.ro, scolidans.ro