Promovarea scolilor de balet din BaletRomania

0
287

Pentru promovarea şcolii tale sau actualizarea articolului existent în site solicită informaţii la adresa de email office@baletromania.ro sau contactează-ne la nr. de telefon 0770907213 !

NEWS 8 oct. 2014 PROMOVARE IN ARTICOLE

Incepând cu data de 1 Iunie 2014 articolele de promovare a cursurilor de balet, a şcolilor de balet, de actualizare a articolelor de prezentare din baletromania.ro, de promovare a unor evenimente, competitii, programe, proiecte, ateliere,  manifestări culturale sau spectacole proprii nu mai sunt elaborate exclusiv voluntar. Orice cerinţă care priveşte interesul personal al unui director sau conducător de curs ori de şcoală şi urmăreşte în mod limpede menţinerea sau dezvoltarea afacerii proprii prin atragerea de cursanţi ori participanţi la diverse activităţi şcolare şi coregrafice, formale sau nonformale, prin comunicarea unor taxe în legătură cu activităţi proprii, prin comunicarea unor performanţe ale propriilor elevi, altele decât cele obţinute în cadrul unor concursuri profesioniste de balet sau de dans dar în care baletul clasic şi contemporan constituie ponderea principală şi în care copiii obţin avantaje reale precum burse şcolare totale sau parţiale, participarea la şcoli de vară de prestigiu, asigurarea de echipament pentru o anumită perioadă, premii importante în bani cu destinaţia formării profesionale, va fi considerată reclamă comercială sau un instrument de promovare a propriei activităţi şi, în consecinţă, va fi „taxată” sub forma unei donaţii. Acelaşi principiu este valabil şi pentru orice tip de reclamă a unei şcoli de balet în home page-ul site-ului baletromania.ro şi în cronologia Facebook  ori pentru uploadul unui film de prezentare in canalul youtube BaletRomania sau pentru difuzarea unor scurte anunţuri promoţionale în blogul BaletRomania.

Menţiune: articolele deja publicate în baletromania.ro vor rămâne în site indiferent de opţiunea dvs. de viitor în ceea ce priveşte colaborarea sau noncolaborarea. Aceste articole au în primul rând menirea de a oferi informaţia primară cu privire la existenţa dumneavoastră şi sunt articole de interes pentru publicul iubitor de balet. Mai mult decât atât, aceste informaţii sunt publice prin însăşi opţiunea dvs. de a le fi difuzat în mediul online.

Promovarea copiilor de elită din BaletRomania va rămâne INTOTDEAUNA GRATUITA SI VOLUNTARA! Asa cum am mai spus si in alte randuri, pe langa valoarea latenta, anticipata, previzibila sau demonstrata, certa a unui copil conteaza foarte mult elemente care tin de comunicarea cu parintii si profesorii, de atitudine pe scena dar, mai ales, in afara acesteia si de buna educatie. Este o suma de „criterii” la care nu am cum sa renunt si asta pentru ca, de multe ori, copiii nostri arata de fapt cum suntem noi. 

De asemenea, orice iniţiativă individuală sau propunere de colaborare/parteneriat formal care presupune susţinerea unui copil din şcolile de balet private ori de stat, prin acordarea de burse, echipament sau orice sprijin financiar menit să contribuie sau să asigure formarea excelentă a unui elev din instituţiile respective va fi promovată şi făcută astfel cunoscută publicului prin baletromania.ro şi reţelele social-media asociate.

Incepand cu data mentionata mai sus, ratiunea de a fi a BaletRomania va fi reprezentata in principal de urmărirea unui interes general, respectiv promovarea artei baletului clasic, a coregrafiei contemporane în România şi încurajarea copiilor noştri de a se pregăti şi de a performa pentru ţara lor si, in subsidiar, de promovarea scolilor de balet partenere precum si de folosirea celor mai potrivite metode si tehnici de dezvoltare a baletromania.ro

Pentru promovarea şcolii tale solicită informaţii la adresa de email office@baletromania.ro sau contactează-ne la nr. de telefon 0770907213 ! 

NEWS 8 oct. 2014 PROMOVARE IN ARTICOLE

In 25 aprilie 2014 a fost trimis un mesaj electronic scolilor de balet care au in baza de date BaletRomania o adresa de email validă, acestea fiind informate asupra noii politici de colaborare. 

Incepând cu data de 1 Iunie 2014 promovarea şcolilor, cursurilor de balet dar şi a evenimentelor coregrafice, în siteul baletromania.ro şi reţelele asociate, este posibilă şi prin încheierea unor parteneriate formale concretizate prin contracte de sponsorizare sau, după caz, donatii, în condiţiile legii. 

Alexandru Marinescu,  08.03.2014, 8:41 PM; actualizat în 16.02.2017