Dorin Mirea – curs balet clasic

0
1128

Dorin Mirea – cursuri de balet clasic cu solistul Baletului Operei din Braşov

În Braşov – la “Studio C”

Studio C este singurul studio fitness profesional din Braşov cu un design unic care asigură un cadru intim şi prietenos şi oferă o varietate de clase şi modalităţi de antrenare ale căror beneficii sunt de neegalat!

Baletul si-a gasit aici un loc binemeritat, avand in vedere avantajele pe care le ofera celor ce doresc o dezvoltare armonioasa. Participantii (copii sau adulti) inscrisi la cursurile de balet au posibilitatea de a-şi dezvolta disciplina si abilităţile (echilibrul, coordonarea, elasticitatea, tinuta corporala si nu in ultimul rand sensibilitatea artistica) într-un mod plăcut şi constructiv în vedera atingerii unui standard ridicat de performanţă.

10850857_849825245038546_1282718541_n[4]

Studio C Brasov beneficiaza de o sala de balet spatioasa si aerisita de 150 mp, cursantii au la dispozitie vestiare cu dusuri, iar receptia ofera un cadru  relaxant de petrecere a timpului liber.

Situarea apropiata de centrul Brasovului (strada Nicolae Titulescu, nr. 2, 500100 Brasov), recomanda Studio C ca un loc ce merita frecventat de intreaga familie.

În Săcele – la “Asociaţia Club Sportiv Săcele”

Asociația Club Sportiv “Săcele” a fost înființată în 2007, pentru a oferi copiilor și adulților din Municipiul Săcele diverse activități sportive, precum aerobic, fitness, dans modern, balet și schi sărituri. Acestea se desfășoară la punctul de lucru situat în Str. G. Moroianu nr 76. Clubul Sportiv Săcele deține certificat de identitate sportiva, emis de Agenția Națională pentru Sport.

Cursurile sunt tinute de profesorul Dorin-Nicolae Mirea, Solist al Baletului Operei Brasov (http://www.opera-brasov.ro/artisti/solisti/mirea-dorin-solist-balet.htm) si instructor de dans cu atestare internationala, iar cursantii isi vor etala cunostintele capatate, periodic, la diferite evenimente sau, in functie de gradul de evolutie, in spectacole mai importante.

E-mail: dorin.mirea@gmail.com

Tel.: 0727 387 437