Dance World Cup Romania Qualifier

0
1044

Asociatia Moments of Dance Bucuresti  invita copiii si tinerii ce studiaza dansul sa participe la  Concursul national de calificare pentru Cupa Mondiala de Dans (Dance World Cup)

Vor putea participa  dansatori si   scoli  private din Romania si tarile vecine.

Concursul va avea loc sambata 10 Martie 2012  la Palatul Copiilor Bucuresti. Toti participantii vor primi diplome de participare.

Data limita de inscriere: 25 ianuarie 2012.

Dansurile care vor lua locurile 1 si 2 din fiecare categorie  (cu conditia  sa obtina numarul necesar de puncte) vor participa la faza finala
Dance World Cup 2012
luni, 25 iunie – sambata, 30 iunie 2012
Congress Centre, Villach, Austria

Aceasta pagina web a fost creata exact pentru acest eveniment si este utila dansatorilor tineri, profesorilor si scolilor private de dans si nu in ultimul rind parintilor.

Pentru a va putea inscrie la concursul de calificare si  plati taxa de participare accesati  pagina FORMULAR DE INSCRIERE. De acolo  puteti primi si completa formularul de inscriere si puteti sa ne contactati pentru intrebari la contact@romaniadance.com

Despre istoricul prestigioasei competitii de dans cum s-a nascut si cum a descoperit consacrarea internationala veti gasi detalii in pagina ISTORIC

Puteti sa urmariti regulamentul integral al concursului la pagina REGULAMENT

In pagina DWC SAU CAMPIONAT veti vedea care sunt diferentele intre competitia noastra si campionatele de dans si de ce este important pentru dansatorii tineri sa participe la concursul nostru. Din aceasta pagina tânarul dansator, parintele  sau profesorul de dans va putea discerne intre competitiile la care merita sa participi pentru recunoastere si lansare nationala si internationala. Care cum este? Care este cel de standard înalt ? Si de buna calitate ? Si care este cel la care nu merita sa participi?

In pagina REGULI CATEGORII veti gasi reguli pentru categoriile la care puteti participa precum: Mini,  Balet clasic şi demi-caracter Modern, Contemporan, Jazz,Show dance, Naţional şi folclor  sau Step  sau Cantec şi dans sau Hip hop și Street dance. Gasiti informatii utile pentru solisti, duete, triouri, cvartete si ansambluri.

Asociatia Moments of Dance  este sigura ca acest eveniment de exceptie in Romania va contribui la afirmarea tinerelor talente din domeniul dansului.

Detalii referitoare la organizarea si desfasurarea concursului gasiti in sectiunile/paginile siteului  http://www.romaniadance.com/