Dance World Cup Romania Qualifier 2014

0
296

Sezonul competitional de dans 2014 este deschis in Bucuresti (Palatul Copiilor), Romania,  in 15 februarie 2014, de calificarile pentru unul dintre cele mai populare si puternice concursuri mondiale de dans, Dance World Cup.

Inscrierile in concursul de calificare DWC Romania se fac pana la data de 25 ianuarie 2014, castigatorii avand sansa de a performa in finala ce se va desfasura in perioada 29 iunie – 5 iulie 2014 in Algrave, Portugalia, ne anunta organizatorul concursului, Asociatia Moments of Dance.

 

Pe langa visul de a ajunge in finala mondiala din Portugalia, participantii concureaza pentru premiile importante puse in joc, in cadrul unui concurs deja consacrat pentru sud-estul Europei, Dance World Cup Romania Qualifier,  si la care participa an de an sute de copii din scolile private de dans.  Dintre stilurile de dans ce vor fi prezente in competitie amintim baletul clasic, dansul modern si contemporan sau dansul folcloric. Informatii complete si actualizate găsiţi pe siteul Asociatiei Moments of Dance, organizator al concursului in colaborare cu Dance World Cup Association.

Premiile de anul acesta sunt  în valoare totală de peste 1500 euro iar acordarea acestora este posibilă datorită  sponsorilor  concursului care susţin copiii talentaţi din România.

 

De pe website-ul organizatorului veti putea descarca formularul de inscriere si puteţi afla detaliile legate de fiecare aspect organizational. 

Info: http://www.romaniadance.com/

 

Email: contact@romaniadance.com

Telefon: 0744-580880

 

BaletRomania, 26 Octombrie 2013

Articol actualizat in 10 ianuarie 2014