Concursul International de Dans Clasic si Contemporan Sibiu

0
413

In iulie, dans la superlativ! 

Intre 6 si 9 iulie, Sibiul gazduieste un eveniment de mare clasa, a cincea editie a ,,Concursului International de Dans Clasic si Contemporan”, care se va desfasura in incinta Casei de Cultura a Sindicatelor.

In competitie s-au inscris zeci de balerini de pe 5 continente, cu varste cuprinse intre 9 si 26 de ani, anul acesta grupele de varsta fiind extinse, iar emotiile mult mai mari.

 

Evenimentul este organizat de Casa de Cultura a Municipiului Sibiu si Teatrul de Balet Sibiu, cu sprijinul Primariei Municipiului Sibiu si al Consiliului Local Sibiu si isi propune să aducă în prim-plan tinere talente, oferindu-le o ocazie în plus de a porni pe drumul unor cariere naţionale şi internaţionale de excepţie.

Editia de anul acesta va fi organizata sub forma unei semifinale, astfel castigatorii vor avea posibilitatea de a concura la marea finala a World Ballet Competition din Florida, S.U.A. din 2013.

Sub  indemnul celor 10 membrii ai juriului, personalitati marcante din lumea baletului international, concurentii vor avea sansa de a castiga marele premiu in valoare de 3000 de dolari, oferit de partenerii acestui eveniment, World Ballet Competition Florida.

Contact:

marketing@sibiuballet.ro

http://worldballetcompetition.com/wbc-open/sibiu,-romania/registration.html