Ceremonia de deschidere a finalei DWC 2015

0
469

Ceremonia de deschidere a finalei DWC 2015 – 27 Iunie, ora 19:00, Sala Polivalentă din Bucureşti – România

Incepând cu orele 16:00 ale zile de Sâmbătă, 27 iunie, Bucureştiul este gazda finalei unuia dintre cele mai mari concursuri de dans din lume, Dance World Cup. Peste 3.000 de participanţi sunt aşteptaţi să-şi dispute supremaţia mondială într-un concurs ce se adresează exclusiv copiilor care au ales dansul pentru avantajele pe care ţi le oferă mişcarea, voia bună, competiţia, imaginaţia şi nevoia de a ieşi din rigorile sau exclusivităţile unui concurs care se adresează profesioniştilor.

Pentru Bucureşti şi pentru România este un eveniment remarcabil întrucât timp de o săptămână peste 15.000 de oameni, concurenţi, prietenii şi familiile acestora dar şi spectatorii vor urmări stiluri de dans diferite şi vor avea ocazia de a face schimburi culturale având în vedere că mai bine de 30 de ţări vor avea reprezentanţi la acest concurs. Pentru Bucureşti înseamnă un plus în buget dar şi imaginea unei capitale capabile să susţină un astfel de eveniment.

Deşi nu cunoaştem investiţia financiară în această finală, veţi constata singuri că recuzita, amenajările şi elementele care ţin de organizare sunt de nivelul unei competiţii mondiale. Altfel spus, deşi concursurile de acest gen au în mod evident o formulă comercială de succes, un profit, investiţiile în organizarea şi desfăşurarea competiţiei sunt pe măsură şi relevă profesionalismul organizatorilor.

Anul acesta, are în plus faţă de orice eveniment anterior, un concert de deschidere ce se anunţă magnific şi în care mai bine de 5.000 de spectatori de zeci de naţionalităţi vor putea urmări la Sala Polivalentă, începând cu orele 19:00, un spectacol regizat de binecunoscutul regizor român Cristian Mihăilescu.

Efortul organizaţional pentru seara de 27 iunie este susţinut de Lorelei Bari care, împreună cu     C. Mihăilescu şi în colaborare cu managementul DWC şi invitaţii de marcă ai serii, ne asigură că vom vedea un spectacol remarcabil.

Un spectacol al valorilor naţionale româneşti dar şi în care vor exista câteva surprize pentru iubitorii clasicului.

Untitled-3 en

Aştept cu emoţie aceste momente, în special cele de balet clasic, am şi motive le-aş spune… subiective, şi sper că noi, românii, vom avea puterea să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor auditoriului dar şi al profesioniştilor de gen.

Ceremonia de deschidere va include şi defilarea reprezentanţilor fiecărei echipe naţionale – un spectacol al culorilor drapelelor, al glasurilor de copii şi paşilor de dans dar şi muzică şi distracţie cu temă românească, iar intrarea este liberă, aşa că avem toate motivele pentru a nu rata acest eveniment!

Prezentarea zilei dedicate ceremoniei de deschidere si primei intalniri a concurentilor o puteti regasi pe site-ul DWC, aici: http://www.dwcworld.com/opening_ceremony

Hai, România!!

Un articol semnat de Alexandru Marinescu, 19 iunie 2015

Update 23 iunie 2015

Sursa foto