Bucharest City Ballet – balet pentru copii şi adulţi

0
952

Bucharest City Ballet este locul unde cei care vor dori sa ni se alature vor avea parte de o experienta ce onoreaza valoarea academica, beneficiind de metode inovative si interactive de predare.

Cursurile sunt divizate in functie de categoriile de varsta, intensitatea antrenamentelor, dar si in functie de variatiunile de stil pe care cursantii si le doresc (dans clasic, dans contemporan, ateliere de creatie, dans modern, contact improvisation etc.) Scoala noastra pretuieste comunicarea, intelegerea si increderea intre cursanti si profesori, in vederea obtinerii unor progrese spectaculoase.  In cadrul Bucharest City Ballet, micutelor balerine si balerini li se acorda o atentie deosebita, sustinuta de o tehnica de predare care sa ii mentina focusati si activi in permanenta. Intrucat o pregatire eficienta este favorizata de un debut timpuriu, este necesar ca cei mici sa se familiarizeze intai cu muzica, postura si existenta unui ritm. Va punem la dispozitie programe introductive de balet, pentru cele mai mici varste (2-3 ani), dar si antrenamente intensive pentru cei care isi doresc performanta de a participa la concursuri nationale si internationale si isi doresc sa faca o cariera din aceasta meserie.

De asemenea, oferim cursuri pentru intretinere fizica prin balet inclusiv adultilor. Programul este unul extrem de intens si eficient, pastrand insa din gratia si finetea acestui stil de dans.

Suntem interesati de progresele cursantilor nostri si ne dorim ca toti parintii sa aiba permanent o imagine transparenta si exacta a modului in care Bucharest City Ballet isi desfasoara cursurile. Pentru aceasta, periodic, vor exista ore deschise cu parintii. La sfarsitul fiecarui semestru scolar, pentru a celebra evolutia si pentru a onora artistic frumusetea acestei minunate arte, vom organiza spectacole de balet unde toti membrii scolii vor sustine momente artistice.

Tuturor celor care aleg experienta Bucharest City Ballet le uram bun venit si ne dorim sa va avem cat mai curand alaturi de noi la cursuri!

Contact:

Adresa: Str. Gheorghe Vârtej, nr. 5, sector 3, Bucuresti (Intrarea se face din strada Alexandru Magatti)
Email: contact@bucharestcityballet.com
Tel.: 0751.225.538