Baletul de Stat din Berlin la Bucuresti

0
371

Joi, 23 Februarie 2012, incepand cu ora 19:00, Sala Palatului din Bucuresti va gazdui Gala Baletului Berlinez: „Stele Internationale ale Baletului de Stat din Berlin”.

Baletul de Stat din Berlin este la ora actuala cea mai mare companie de balet din Germania. A fost creată în 2004 printr-o fuziune ale companiilor Operei Germane, Operei Comice si Operei de Stat din capitala Germaniei. Este una dintre cele mai mari companii de balet din Europa de Vest cu aproximativ 90 de dansatori.

La gala de la Bucureşti vor evolua 11 primsolişti şi solişti ai prestigioasei companii internaţionale: Iana Salenko, Marian Walter, Dinu Tamazlacaru, Dmitry Semionov, Beatrice Knop, Shoko Nakamura, Wieslaw Dudek, Corinne Verdeil, Rainer Krenstetter, Sebnem Gülseker, Ibrahim Önal.

Programul cuprinde si surprize inedite, coregrafii de ultima ora!

Acompaniamentul va fi asigurat live de 65 de instrumentişti ai orchestrei simfonice European Royal Orchestra.

Invitati de onoare ai acestui eveniment vor fi si tinere talente ale Teatrului de Balet Sibiu.

Pret/ bilet:
VIP: 180 RON
Categoria 1: 150 RON
Categoria 2: 120 RON
Categoria 3: 80 RON
Categoria 4: 50 RON

Bilete disponibile in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier si plata ramburs.

Schema salii