Attitude Ballet Studio – Workshop balet clasic pentru adulţi

0
627

Workshop de Balet Clasic pentru Adulţi

Sambata, 12 mai 2012, Attitude Ballet Studio va invita la Workshopul de Balet Clasic pentru Adulti, pe strada Maria Rosetti Nr. 33, in zona Universitatii, intr-o fermecatoare casa interbelica.

Workshopul se desfasoara in 2 serii de la orele 11.00 sau de la 16.00. In fiecare serie se vor forma doua grupe, cea de incepatori si cea de intermediari/ avansati. Fiecare serie se desfasoara timp de 3 ore in care ne vom incalzi, vom face gimnastica si Pilates, exercitiile clasice de balet la bara, vom incerca si cateva sarituri. La final vom face exercitii de stretching si relaxare. Locurile sunt limitate in idea de a ne ocupa atent de fiecare participant. Pretul atelierului este de 50 Ron/persoana.

Acest workshop se adreseaza curiosilor care vor sa sa descopere misterul baletului clasic si beneficiile imediate la nivel corporal. La finalul intalnirii vom discuta despre cum puteti evolua si va vom raspunde la orice intrebari legate de balet.

Participarea la Workshopul de Balet Clasic pentru Adulti se face doar pe baza de rezervare. Ne puteti scrie la adresacontact@attitudeballet.ro sau telefona la numarul 0742 219 599. www.attitudeballet.ro

 

Attitude Ballet Studio este un loc boem si primitor unde oricine isi poate incepe pregatirea in balet clasic sau poate experimenta lucruri noi indiferent de varsta si pregatirea fizica. Motto-ul nostru este: Niciodată nu este prea târziu pentru a încerca ceva nou sau pentru a urma un vis.

 

Parteneri media: infodance.ro, hipmag.ro, amelie.ro, baletromania.ro, revistaatelierul.ro DimensioneDanza, modernism.ro, veiozaarte.ro, scolidans.ro.