10 ani Dance for You Magazine

0
620

10 ani Dance for You Magazine – o sansa de a alege scoala de vara dorita, in Europa!

O sansa pentru orice elev de a castiga un voucher in cadrul unei Loterii, conform optiunii sale de participare, dar si o sansa extraordinara pentru elevii romani fara posibilitati financiare de a castiga un voucher.

Ofertä Specialä/Promotie pentru aniversarea de 10 ani a revistei Dance for You Magazine, se oferä pentru EU/World Abonamentul anual la suma de 29 EURO (in loc de 49 Euro, pretul regular).

Informatiile despre Ofertä/Promotie se pot accesa aici http://www.danceforyou-magazine.com/jubi10.html

Astfel, NUMAI Elevii/Studentii care nu au posibilitäti financiare, si NU detin Nr. de inregistrare Abonat, si numai acestia, sunt admisi la Loterie cu Nr-ul De Cod pentru Aplicatie 053860MV-7 fara a fi nevoie sa-si faca un abonament la revista Dance for You Magazine.

Detalii cu privire la Regulamente si Loterie puteti obtine folosind detaliile de contact prezentate mai jos. Va rugam cititi cu atentie Regulamentele pentru a alege in cunostinta de cauza! 

ATENTIE ! CODUL ESTE VALID NUMAI PENTRU ELEVII SAU STUDENTII ROMANI CARE SE AFLA IN SITUATIA DESCRISA MAI SUS ! 

–          Pentru a defini “färä posibilitäti financiare”  =  Familii dezavantajate social, tatäl sau mama este in Somaj sau numai un pärinte este in viatä si salariul lunar este extrem de mic, orfani si alte cazuri sociale deosebite.

–          Aplicantii cu Nr. De cod vor trimite si o copie a foii de somaj sau orice alta dovadä specifica la adresa de E-Mail a redactiei  redaktion@danceforyou-magazine.com sau prin Fax la +49 8122 8471 670

Aplicatiile se fac direct pe Website la Linkul http://www.danceforyou-magazine.com/jubi.htmlvoucherele se pot viziona pe linkul respectiv iar websit-urile ofertantilor sunt evidentiate pe fiecare voucher. Aici gasiti si conditiile tragerii la sorti, aplicantii trebuind sa detina un Numar de inregistrare ca Abonat al revistei Dance for You Magazine.

Multumim Dance for You Magazine si, in special, doamnei Mihaela Vieru pentru informatiile furnizate!

Alexandru Marinescu – BaletRomania, 18 Mai 2014